Executive Services

De dienstverlening die aan de allerhoogste eisen voldoet

Of, zoals we het ook omschrijven een ‘red carpet, white gloves’-behandeling. In een belangrijke functie, of als (ex)top sporter heeft u doorgaans niet de tijd om een logistiek project van A tot Z te organiseren. Bovendien zoekt u niet alleen maar ondersteuning bij het eigenlijke project: de kans is groot dat u voorafgaand aan het traject en ter plekke een groot aantal zaken uit handen wilt geven, die gerelateerd zijn aan uw project zodat u zich volledig kan concentreren op uw core business. Valmas zult u leren kennen als een specialist die geen enkele moeite te veel is om uw project van begin tot eind te managen. Letterlijk te managen, met ook een accountmanager die u als een personal assistant elk detail uit handen neemt.

Uw eigen accountmanager staat voor u klaar

Want oog voor detail is ons totaal niet vreemd. Dat merkt u al tijdens het eerste gesprek met uw accountmanager, die het gehele proces gaat begeleiden. Het is na goed overleg met u aan uw accountmanager om het team samen te stellen dat exact aan uw behoeften beantwoordt. U kunt zich voorstellen dat zorgvuldig inpakken van vaak kostbare of minder alledaagse voorwerpen geheel andere kwaliteiten vraagt dan met enig technisch inzicht uw inboedel weer opbouwen.

Beacon-sofa

Deze dienstverlening is 24 uur per dag en zeven dagen per week service gericht, volledig, wordt te allen tijden kwalitatief uitgevoerd en omvat een nauwgezette coördinatie van alle aspecten van het uit te voeren project. Dit alles gebaseerd op een dienstenpakket, dat op basis van uw wensen en behoeften en in uw overeenstemming met beleid is samengesteld. Ons advies tijdens dit proces: houd het eenvoudig, overzichtelijk, transparant en kies voor kwaliteit. De sleutel voor succes binnen uw project is te vinden in de juiste service gerichte mensen met de juiste knowhow en een gerichte uitvoering op basis van uitmuntende kwaliteit!

Onze uitgebreide executive diensten hebben aangetoond effectieve oplossingen te bieden voor de meest uitdagende mobility programma’s. Van het ontwerpen van een projectpolicy en een roadmap tot en met het vinden passende accommodatie voor u, uw familieleden, -en/of stafmedewerkers. wij bieden kwalitatief hoogwaardige en economisch verantwoorde oplossingen op maat en die voldoen aan al uw wensen.

Volledige ontzorging

Het resultaat is dat u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken, omdat u de zekerheid hebt dat elk detail onder controle is. Volledige ontzorging noemen wij dat. Valmas is daarnaast een gerenommeerd partner voor toonaangevende multinationale interieurontwerpers en binnenhuisarchitecten. Onze samenwerking met o.a. deze toonaangevende multinationale binnenhuisarchitecten is zeer hecht en omdat wij als geen ander weten wat de behoefte is van deze groeiende groep mensen, waaronder ook (voormalige)topsporters zich bevinden hebben we een uitgebreide diensten en service pakket samengesteld wat garandeert dat u en uw meereizende familieleden:

– Een volledig ingerichte en zeer boeiende interieur binnen binnen 8 weken na sleuteloverdracht hebben.
– Alle taken worden uitgevoerd in samenspraak met de klant met betrekking tot styling, levertijden en budgetcontrole.
– Vanzelfsprekend zullen wij te allen tijde de privacy van onze klanten waarderen en respecteren en geldt er voor onze uitgevoerde werkzaamheden een geheimhoudingsplicht.