Wat we doen

Bij VALMAS gebruiken wij onze omvangrijke ervaring voor het vakkundig verpakken en vervoeren van uw goederen. Wij zijn daarnaast, eventueel ook als onderaannemer, als geen ander in staat om allerlei soorten processen aangaande exportverpakkingen, Internationaal project management en kunsttransport voor musea en particulierenverzamelaars in goede banen te leiden en om snel en accuraat in te kunnen spelen op de wensen en eisen van onze klanten. U kunt er van op aan dat VALMAS met de meest kosteneffectieve verpak, -en transport oplossing komt en altijd een ongeëvenaard niveau van kwaliteit hanteert.

Als uw goederen, expositie, (beurs)tentoonstelling of joint promotions verpakking en transport nodig heeft, of uw vakbeurs of tentoonstelling opgebouwd dienen te worden; VALMAS verpakt en transporteert zelfs de meest complexe goederen en kunstobjecten met de grootste zorg. Valmas beschikt over marktconform verpak en vervoersprijzen, zowel nationaal als internationaal.

Wij beseffen als geen ander hoe belangrijk het verpakken, transport en de installatie van dure goederen, kunst- en expositiegoederen zijn, en hoe dit gevolgen heeft voor uw succes. Bij ons zijn uw goederen in zeer goede handen.