Visie

Visie
Valmas ziet wereldwijd een behoefte aan een mobility dienstverlener die op een service gerichte creatieve, kwalitatieve en innovatieve manier aan de vragen van opdrachtgevers kan voldoen. Opdrachtgevers vragen terecht steeds meer om maatwerk van een financieel gezonde dienstverlener. Zij verlangen naar zakelijke stabiliteit en continuïteit in mobility oplossingen, waarbij zij zeker moeten kunnen zijn van een hoogwaardig uitvoering, planning en financiering, en een hoge mate van service verlening zodat de opdrachtgever succesvol kan zijn in het uitoefenen van zijn core business. De zakelijke stabiliteit en betrouwbaarheid zijn ook op de Nederlandse markt zeer belangrijk. Valmas denkt daarom globaal, maar acteren wereldwijd lokaal. Zo zitten wij dicht bij onze klanten voor een service gerichte en persoonlijke benadering. Totale ontzorging is wat wij nastreven.

Missie
Valmas helpt opdrachtgevers door creatieve, innovatieve en kwalitatieve hoogwaardige concepten te leveren. Onze missie is wereldwijd opdrachtgevers te ontzorgen, zodat zij zelf succesvol kunnen zijn. Als mobility dienstverlener biedt Valmas oplossingen met een hoogwaardige uitvoering, planning en financiering. Onze opdrachtgevers zijn verzekerd van een stabiele partner die tegen een goede prijs/kwaliteitverhouding op een duurzame manier projecten uitvoert en binnen budget oplevert. Wij vertalen onze kwaliteitsnorm door naar de internationale markt.

Kernwaarden

Kwaliteit
We stellen hoge eisen aan onszelf, onze medewerkers en de kwaliteit van onze service, -en dienstverlening. Daarin blijven we onszelf kritisch met veel enthousiasme verbeteren. We streven naar perfectie en 100% klanttevredenheid.

Integriteit
We benaderen anderen zoals wij zelf benaderd willen worden: persoonlijk, transparant, oprecht en met respect voor het individu, de samenleving en onze omgeving.

Klantgerichtheid
We leveren niet alleen maatwerk, maar willen onze opdrachtgevers volledig ontzorgen. Door pro actief, flexibel en innovatief mee te denken in oplossingen en daar naar ook te handelen kunnen wij onze klanten bieden wat zij nodig hebben. Onze houding en handelswijze is altijd gericht om de verwachtingen van onze klanten minimaal waar te maken en waar we kunnen, zelfs te overtreffen.