Valmas Move App

Geen tijd en geen zin om te wachten op een taxateur? Vanuit uw luie stoel een verhuizing perfect willen regelen? Zet foto’s van vertrekken in de app en u krijgt binnen 48 uur een offerte afgestemd op uw inboedel! Makkelijk en snel via uw mobiele telefoon of tablet.

Hoe werkt het?
Valmas heeft de Move-App laten ontwikkelen om die groep consumenten tegemoet te komen die:

  •  24/7 hun offerte in gang willen zetten
  •  Er geen behoefte aan hebben om 3 middagen of avonden thuis te zitten wachten tot er een “taxateur” van het verhuisbedrijf langskomt
  • Zelf in staat zijn een reëel beeld te schetsen van hun woning en hun inboedel.
  • Geen week willen wachten op een duidelijke offerte.
    Met de Move-App
  • Kunt u 24/7 uw offerteaanvraag starten
  • Krijgt u, behalve als u dat echt wilt, geen bezoek aan huis
  • Heeft u binnen 2 werkdagen een complete offerte voor uw verhuizing in uw mailbox.

Wat doen wij:
Een Gediplomeerd Verhuizer beoordeelt uw gegevens, vooral door de foto’s van uw woning te bekijken en vanuit zijn ruime jarenlange ervaring daar een schatting van de grootte van uw verhuizing op te geven. Uiteindelijk zijn gegevens bekend zoals, volume (aantal cbm), verhuisafstand, moeilijkheidsgraad (soort woning), bereikbaarheid (langs de gracht of op een eiland), de- en montage-uren van de meubels, in- en/of uitpakuren van de inventaris, verpakkingsuren van de inventaris. Als er iets onduidelijk is, zal de verhuizer even telefonisch of per mail contact met u zoeken.

Dan krijgt u vervolgens een uitgebreide offerte in uw mailbox.
Als u de offerte heeft, dan kunt u zelf uw verhuizing samenstellen, van “standaard” tot aan “zeer luxe”. Het is aan u de keuze hoeveel werkzaamheden u door de verhuizers van Valmas laat uitvoeren.

Met de Move-App van Valmas is het voor het eerst mogelijk een volledige offerte te ontvangen van het verhuisbedrijf zonder bezoek aan huis of zonder het invullen van ellenlange lijsten en ZONDER voorbehouden qua prijs en uitvoering. Onze aanbieding geeft gewoon de werkelijke verhuiskosten aan.

Let op: We gaan er natuurlijk wel vanuit dat u ook echt alle informatie opgestuurd heeft, dus geen kamers vergeten of net die twee grote kasten niet op de foto gezet!

Nu te downloaden voor Apple & ANDROID, klik op het icoontje hieronder die van toepassing heeft op uw mobiel.