Uw verhuizing

Met Valmas bent u verzekerd van een gegarandeerde consistente hoge kwaliteit en uitmuntende service van een unieke verhuis dienstverlening, waar u ook bent of binnen Europa naar toe wilt. Valmas managet, beheert, controleert en handelt het complete verhuisproces zelf af en buiten Europa werken wij uitsluitend samen met professionals die het zelfde doel nastreven en met dezelfde service uitvoeren. Ervaren Professionals van Valmas beheren uw volledige verhuisprogramma en ondersteunen u bij uw eigen overplaatsing, en/of over te plaatsen medewerkers en hun verhuizing.

Valmas streeft er naar uw verhuizing eenvoudig, transparant en beheersbaar te maken. Wij zorgen indien gewenst voor een ervaren Account Manager, die in nauw overleg met u een verhuisprogramma uitwerkt dat is afgestemd en gebaseerd op de behoeften en wensen binnen uw eigen verhuizing.

Valmas zorgt voor een centraal aanspreekpunt met controle op, -en verantwoording voor de opdrachten van u. Dit vereenvoudigt het communicatieproces voor u en garandeert een volledige feedback op uitgebreide verhuisinformatie en de uitgevoerde werkzaamheden. Dit maakt het voor u een stuk transparanter en biedt u tevens een volledige controle op uw verhuizing.

Verhuizen betekent meer dan het verpakken en transporteren van uw goederen van a naar b. Uw verhuizing betekent voor ons ook onder andere persoonlijk contact gedurende het complete proces met u en uw familieleden.