MVO ALS

ALS_728x90_Theodoor

 

Of beter bekend onder Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Ook wij van Valmas kijken erg zorgvuldig naar de mogelijkheden met betrekking tot onze steun vertaald in een aantal goede doelen. Een van de goede doelen die wij hebben uitgekozen om als partner te steunen is stichting ALS.

ALS is een dodelijke zenuwziekte waarnaar nog ontzettend veel onderzoek gedaan moet worden om deze ziekte de wereld uit te helpen. In onze branche is een goede gezondheid erg belangrijk en vanzelfsprekend. Het kunnen gebruiken van je spieren, zenuwen, kracht, naast het kunnen nadenken en bewegen zijn een aantal belangrijke voorwaarden om ons werk goed en kwalitatief te kunnen uitvoeren.

Juist mede daarom staan wij van Valmas niet alleen maar stil bij die mensen die minder, of totaal niet meer in de gelegenheid zijn door deze ziekte om die vanzelfsprekendheid toe te passen in hun werk en dagelijks leven, maar willen we ook als bedrijf actief betrokken zijn bij Stichting ALS door hun te steunen met het verdere onderzoek naar deze ziekte.