Over ons

Best-Service-Internet-Advertising-Company

Uw wensen zijn voor ons de uitdaging om hier een meer dan perfecte invulling aan te geven. Op zoek gaan naar de beste en (kosten)efficiëntste oplossing voor u als klant is wat ons inspireert en motiveert. Wij zijn dienstverlenende en service gerichte professionals met een oog voor detail zonder het groter geheel uit het oog te verliezen. Een organisatie die beloften nakomt, transparant is, persoonlijk communiceert en service en kwalitatieve levering hoog in het vaandel heeft staan.

Bij VALMAS begrijpen wij onze klanten, en luisteren we aandachtig naar hun behoeften, wensen en eisen. Wij verpakken en vervoeren niet alleen de goederen van onze klanten, maar geven hun onder andere ook een concurrentievoordeel door het totale mobility proces uit handen te nemen door o.a. gebruik te maken van logistieke mobility oplossingen die specifiek zijn afgestemd op de eisen en wensen van hun projecten.

De projecten waarin VALMAS oplossingen op maat biedt zijn altijd uniek. Net als wij mensen, is geen opdracht voor ons het zelfde. Elke opdracht vereist een speciale en specifieke aanpak. Of u nu kiest voor een totaalpakket of alleen voor specifieke onderdelen, onze creativiteit, expertise en ervaring stellen ons in staat om aan al uw eisen te voldoen. Bij VALMAS heeft u één aanspreekpunt zodat er een goed overzicht behouden kan worden over de stand van zaken. VALMAS geeft u toegang tot een breed scala aan verpakkings,-en mobilitydiensten, beschikbaar over de hele wereld.

Neem voor eventuele verdere vragen gerust contact met ons op voor meer informatie, een prijsopgave of een vrijblijvende offerte.