Nieuws

20-02-2017

Wij zijn verhuisd!!

Wij zijn nu te vinden op:

Parmentierplein 20
Port 2050
3088 GN Rotterdam

The Netherlands

26-10-2016

sbb-beeldmerk

Erkenning

Valmas kan met gepaste trots vermelden dat wij, na gecontroleerd te zijn op de voorwaarden om een erkend leerbedrijf te worden, per heden erkend zijn door het S-BB als erkend leerbedrijf. De Wet educatie beroepsonderwijs verplicht mbo-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf. Dit noemen we de beroepspraktijkvorming (bpv). Erkende leerbedrijven – zowel bedrijven als zzp’ers – zijn een schoolvoorbeeld voor de branche. Door studenten te helpen opleiden leveren wij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap.

16-02-2016

Speciale aanbiedingen

Kennismakingsactie van Valmas,

Valmas is DE partner voor de verhuis en transportmarkt in Nederland, omdat we mede als onderaannemer zijn gespecialiseerd in het overnemen van complete opdrachten binnen deze branche. Wij maken speciaal voor deze klanten onder andere gebruik van een wagenpark zonder enige vorm van reclame daarop. Daarnaast lopen onze professionals, om volledige integratie voor deze klanten te waarborgen, indien gewenst in de bedrijfskleding van desbetreffende klanten.

U kunt onze jarenlange expertise onder andere inzetten voor:

  • (Inter)nationale logistieke high-end projecten.
  • Project Management
  • Technische verpakkingen w.o. Exportverpakkingen, Kunst & Sculptures verpakkingen, Project verpakkingen.
  • Handyman services.
  • (Inter)nationale transporten & koeriersdiensten binnen Europa van door-to-door.
  • Complete (Intern)nationale verhuizingen binnen Europa van door-to-door.

Nu willen wij graag kennismaken met mogelijke nieuwe opdrachtgevers om als subcontractor complete opdrachten over te nemen en uiteraard willen we dan onze waardering laten blijken in het in ons gestelde vertrouwen. Speciaal daarom geven we bij complete opdrachten die we overnemen in de maanden februari, maart, april en mei 10% korting op onze facturen!

U bepaald dus zelf hoe hoog uw korting wordt.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Uiteraard maken we graag tijd om persoonlijk kennis met u te maken.

 

 

14-04-2015 MVO

ALS_728x90_Theodoor
Of beter bekend onder Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Ook wij van Valmas kijken erg zorgvuldig naar de mogelijkheden met betrekking tot onze steun vertaald in een aantal goede doelen. Een van de goede doelen die wij hebben uitgekozen om als partner te steunen is stichting ALS. Lees verder