Disclaimer

Het doel van deze website is alleen om u te informeren over onze organisatie en producten/diensten. In geval van enige uitleg of advies op deze website, kan dit alleen worden opgevat als een algemene uitleg, met geen verdere specificatie voor uw specifieke situatie. Hoewel VALMAS deze website met grote nauwkeurigheid heeft samengesteld, kunnen we zijn correctheid niet garanderen. Bezoekers van de website VALMAS kunnen daarom geen verantwoordelijkheid op basis van de informatie in deze website beweren.

VALMAS accepteert geen claims voor schade als gevolg van het gebruik van de informatie zoals vermeld op deze website, in een directe of indirecte manier. Niets van deze website kan gepubliceerd, gekopieerd of opgeslagen worden in een elektronische databank zonder de schriftelijke toestemming van VALMAS.

Hoewel we streven naar toegankelijkheid voor onze website, kunnen wij daarover geen garantie geven en daarom zullen wij geen claims aanvaarden voor de gevolgen van het feit dat de website niet toegankelijk is. De website kan tijdelijk of definitief worden afgesloten zonder een voorafgaande aankondiging. Alle rechten voorbehouden.

Elke bezoeker van deze website wordt beschouwd als zich bewust te zijn van de informatie zoals hierboven vermeld.